info[at]tigertaekwondo.fi

+358 (0) 44 237 2867

Tietoa meistä

Päävalmentajamme Yilmaz Aksoy perusti seuramme vuonna 1994, mutta aloitti valmentamisen Suomessa jo vuonna 1991 kiertäen liiton valmentajana eri seuroissa ja kilparyhmissä.

Yilmaz Aksoy on kansainvälinen valmentaja ja tuomari. Ennen oman seuran perustamista Suomeen hän on harrastanut ja valmentanut Taekwondoa Turkissa, Kyproksella ja Syyriassa. Viimeksi mainittuun hän myös toi ja esitteli lajin itse saaden kunnianmaininnan Syyrian Urheilujärjestöltä (Syrian General Sport Federation) vaivannäöstään lajin levittämiseksi maassa.

Seuramme kulki aluksi pitkään nimellä Suomen Taekwondo/Tangsoodo ry ja vuonna 2017 seura muutti nimekseen vuonna 2011 perustetun sisaryhdistyksensä nimen Tiger Taekwondo ry. Seuramme tunnetaan myös kutsumanimellä Pasilan taekwondoseura, sillä se on alusta asti vaikuttanut Helsingin Pasilan alueella.

 

Aikojen kuluessa päävalmentajamme on kouluttanut seurallemme lisää valmentajia ja tällä hetkellä seurassamme on päävalmentajan lisäksi kuusi vakituista valmentajaa. Naistenryhmällä on kaksi omaa naisvalmentajaa ja yleisryhmässä valmentaa päävalmentajan lisäksi neljä valmentajaa.

Tiger Taekwondo ry on Suomen Taekwondoliiton jäsenseura ja osallistumme aktiivisesti liiton seurojen välisiin kilpailuihin. Seuramme on tunnettu hyvästä yhteishengestään ja tuemme ja kannustamme omiamme niin tatamilla kuin sen ulkopuolellakin. Otteluihin tähtääville oppilaillemme on oma kilparyhmä, jossa valmistaudutaan tuleviin kisoihin ja hiotaan yksilöllisesti jokaisen ottelijan kisakunto kohdilleen. Seuramme ottelijat ovat pärjänneet liiton seurojen välisissä kilpailuissa hienosti.

Muutimme vuonna 2019 uusiin tiloihin Länsi-Pasilaan. Seurassa on tatamisen salin lisäksi aula, pukuhuone ja suihkutilat. Tarvittavia varusteita taekwondon harjoitteluun on myös löydettävissä ja hyödynnämme sään salliessa myös erilaisia ulkoliikunnan mahdollisuuksia.